Τρίμης Hobby Garden - Τα πάντα για τον κήπο

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


STIHL - Προσοχή στα εξαρτήματα κοπής πολλών μεταλλικών μερών.

Σημαντικές Πληροφορίες

Η STIHL σας προειδοποιεί:

Προσοχή στις επικίνδυνες κεφαλές κοπής πολλών μεταλλικών μερών.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση

σε θαμνοκοπτικά & χορτοκοπτικά STIHL ή VIKING.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Κεφαλές κοπής οι οποίες αποτελούνται από πολλά μεταλλικά μέρη (δείτε δείγματα στις φωτογραφίες) δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση σε θαμνοκοπτικά και χορτοκοπτικά STIHL. Αυτά τα εξαρτήματα κοπής αποτελούν παράνομες τροποποιήσεις προϊόντων STIHL.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατά τη χρήση κάποιο κομμάτι από τα μεταλλικά μέρη είτε από φθορά είτε από επαφή με κάποιο αντικείμενο να σπάσουν και να πεταχτούν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα της χρήσης τέτοιου είδους εξαρτήματος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά ακόμα και σε θανάσιμα ατυχήματα στο χρήστη.
Γι' αυτό το λόγω η Ευρωπαϊκή Κοινότητα αποφάσισε από τις 19/01/2012 την απαγόρευση πώλησης τέτοιου είδους εξαρτημάτων κοπής σε όλα τα μέλη κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης.

Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα χρήσης μεταλλικών εξαρτημάτων κοπής τα οποία είναι συμπαγή και ενιαία (1 κομμάτι ) και τα οποία υποδεικνύονται στις οδηγίες χρήσης των θαμνοκοπτικών και χορτοκοπτικών STIHL.

H STIHL προτείνει τη χρήση γνήσιων μεταλλικών κοπτικών εξαρτημάτων STIHL. Τα εξαρτήματα STIHL έχουν χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα όχι μόνο για τα μηχανήματα STIHL αλλά ικανοποιούν και τις απαιτήσεις χρηστών άλλων μηχανημάτων.

Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε
δείγματα επικίνδυνων εξαρτημάτων κοπής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού